- Facciamo cose buone - Jó dolgokat csinálunk -

Életünk egy nagy utazás része. Ide is valahonnan érkeztünk, innen is valahová továbbmegyünk. 

Mindenkinek van valamilyen lenyomata, nyoma, lábnyoma, hátrahagyott lélegzete.

Néhányunkban azonban él a vágy, hogy ne csak leéljük életünket, de valami maradandó emléket is hagyjunk magunk után…

Azonban ahhoz, hogy igazi tartós  lenyomataink maradhassanak, alkotnunk kell.

Legyen ez az étterem s ennek világa a mi lenyomatunk.

Italian Hand Gestures/What Are You Talki
Italian Hand Gestures/OK.jpg

Több évtizede járjuk Olaszország különböző régióit kulináris kalandokat keresve. Gyűjtjük az ízek és hangulatok olyan különleges kombinációit, melyek érdemesek arra, hogy összegyúrva megmutassuk másoknak is.

Túlzás nélkül, valamint ezernél is több féle étel kipróbálása alapján állíthatjuk, hogy az olasz tészta a kulinaritás egyik legnagyszerűbb találmánya, köszönhetően az összetevők egyszerűségének és az ízek utánozhatatlan változatosságának.

Úgy éreztük eljött az idő, hogy tapasztalatainknak és vágyainknak teret adva létrehozzunk egy különleges olasz éttermet, ahol ebédidőben az autentikus olasz tésztaételek vannak középpontban, míg esténként Barna Dániel chef és csapata a tradíciók iránti szükséges alázattal, de fiatalos kreatív lendülettel, avantgárd módon kelti új életre az olasz konyhaművészetet fine bisztró stílusban.

A Ristorante La Pasta étteremben közel 100 féle tészából választjuk ki a folyamatosan frissülő kínálatot. Találhatsz nálunk klasszikus módon olasz durumbúzából és vízből készült tésztát csakúgy, mint teljeskiőrlésűt, zöldborsó, lencse, vagy rizslisztből gyúrtat, száraz és friss “pastát” egyaránt.

Hiszünk abban, hogy az evés már önmagában is az örömszerzés egyik formája, de mi itt nem csak ebédet, vacsorát kínálunk, megosztjuk az életérzést amiben élünk s ahogy hisszük, hogy érdemes élni.

Célunk az éttermi működésen túl egy olyan “örömkonyha” létrehozása, mely által a nélkülözőkkel is megoszthatjuk az alkotásaink örömét.

Bármikor is jönnél be hozzánk, jó dolgokkal várunk, hiszen jó dolgokat csinálunk.

Steigerwald Erika üzletvezető - tulajdonos / Jánosi Árpád Zsolt Head Chef / Perity György Sous Chef / Végh Attila tulajdonos 

Italian Hand Gestures/Fingers Crossed.jp
* * *